Slide

De vrienden van de BVH

Als bestuur zijn we enorm trots op de ondernemers binnen (en buiten) de vereniging
Aangemaakt op: 13/06/2015 14:03
Laatst gewijzigd: 07/08/2016 16:26

Vrienden van de BVH

Drie maanden geleden zijn wij als bestuur benaderd met de vraag of wij ons konden vinden in de vorming van een groep sponsoren voor de vereniging. Niet zomaar een groep sponsoren, maar een groep sponsoren die in nieuwe stijl naast geld, donaties in natura en advies ook iets terug verwacht voor de inzet.

De afgelopen week hebben we de contracten getekend en kunnen we met trots mededelen dat de “vrienden van de BVH” officieel onze sponsorgroep is. Een sponsorgroep die naast de vereniging staat, dit om objectief te blijven. Een sponsorgroep die ons de komende drie jaar het volgende biedt:
– Minimaal € 6.500,– aan sponsorgeld
– Minimaal € 3.500,– aan bijdrages in natura
– Een adviesorgaan voor bestuur en commissies

Wat verwacht deze groep daarvoor terug?
– Maximale aandacht binnen de vereniging voor verbetering van de gezelligheid, de sportiviteit en de communicatie
– Een gezelligheidstoernooi binnen de vereniging, een jaarlijks terugkerend verenigingstoernooi.
– Een “voor wat, hoort wat cultuur”
– Sponsoravonden

Niet eens aan het nieuwe seizoen begonnen en de vriendengroep heeft al een aantal zaken goed in de steigers gezet:
– Wij, senioren en jeugd, spelen straks allemaal in nieuwe en dezelfde shirts namens de vereniging.
– We gaan in november een gezelligheidstoernooi organiseren, een no-tap toernooi. Dit toernooi krijgt, op verzoek van de vrienden en door bestuur volledige gedragen, de naam het Ted Kuijlenburg No-Tap Toernooi. Jeugd en senioren gaan strijden voor de cup, en dit alles voor twee goede doelen (KIKA en KWF). Hier later deze zomer meer over.
– De vormen van een nieuwe structuur binnen de vereniging gaat langzaam gestalte krijgen. De drie pijlers (gezelligheid, sportiviteit en communicatie) worden commissies, de evenementencommissie, de sportcommissie en de communicatiecommissie. Bestaande commissies worden in één van deze commissies ondergebracht.
– Spelers van de vereniging die in teamverband voor de vereniging uitkomen krijgen in verhouding meer waar voor hun geld. Onder het motto “voor wat, hoort wat” hebben al deze toppers toe moeten zeggen om in minimaal één van de commissies deel te nemen. We kunnen, wederom met trots, mededelen dat we in één klap circa 15 vrijwilligers erbij hebben gekregen. Het bestuur kan overgaan tot besturen, de commissies houden zich met de uitvoering van het te vormen beleid bezig. Geen 10 petten meer op, heerlijk :)

Uiteraard kunnen we, the more the merrier, alle hulp gebruiken. Dus wil je meehelpen, deelnemen in een commissie of sponsoren… schroom niet. Je kunt het bestuur bereiken via Jaap Krist, de vrienden van de BVH kan je bereiken via Cor Brouwer.

Met een lach op het gezicht ga ik de zomer in, met smart uitkijkend naar een nieuw seizoen.

Een fijne vakantie allemaal!

Namens het bestuur,
Jaap Krist, de trotse voorzitter van de Bowling Vereniging Haarlemmermeer

Geschreven door: Jaap Krist